INFORMATII COMENZI


Cum si cat comand?

         Nu suntem un magazin virtual de torturi si nici nu ne propunem acest lucru. Este dificil - cel putin in domeniul torturilor sa comanzi fara un sfat in prealabil,fara o colaborare in vederea realizarii unui tort unicat.Nu avem torturi pe stoc sau ornamente invechite in rafturi.

         Si nici nu este stilul nostru! Noi vrem sa va stim aproape, sa va putem indruma catre combinatia perfecta, de creme si mpdele, sa realizam impreuna visul dvs!In functie de dorinta si ocazia cu care facem tortul gasim impreuna ideea cea mai buna.Va trimitem idei de modele pe mail sau stabilim modelul original asa cum va doriti.

    Ne rezervam dreptul de a prelua comenzi in functie de capacitatea noastra de lucru,modelele avand grad ridicat de complexitate nu se pot onora comenzi in mai putin de 6-7 zile de la lansarea comenzii ferme.In perioadele aglomerate se preiau comenzi chiar si cu 15 zile inainte.Cand stiti ca aveti o ocazie speciala in viata dvs si va doriti un tort deosebit atat la interior cat si la exterior contactati-ne din timp pentru rezervare.

      Torturile personalizate au greutate minima 3kg la care se adauga greutatea ornamentelor in functie de complexitatea modelului.

    Pretul modelelor poate fi calculat la kg sau in functie de complexitatea modelului pe lucrarea personalizata.
Asadar, va asteptam sa ne contactati de Luni pana Duminica,


intre orele 09-20:

• telefon : 0723 661 343

• email : comandatort@yahoo.com 

Va stam la dispozitie !
Cum alegem gramajul potrivit :


    Din experienta noastra, o portie normala de tort trebuie sa fie intre 130-150 g / invitat. Daca torturile sunt personalizate au nevoie de o greutate minima, indiferent de numarul de invitati.In functie de creme si ornamentele alese torturile personalizate difera de la un model la altul.

     La torturile noastre personalizate plecam din minim 3kg la un tort pe model rotund.

   Astfel, va dam cateva sugestii, la greutatea unui tort , pentru a face o alegere cat mai corecta:


• 12-15 invitati = tort de minim 3 kg


• 20 -25invitati = tort de minim 4 kg

• 100 invitati = tort de minim 13 kg
Torturile personalizate sunt intotdeauna o exceptie de la regula.
In functie de decorul ales greutatea acestora se poate chiar dubla!!!
 
Cum Platesc?
 
 
 
 
 


 
 
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru comenzile Dvs este necesara plata unui avans in numerar sau virament bancar suma stabilita de comun acord la preluarea comenzii,in general 50% din valoarea totala a tortului.Comanda devine ferma in momentul dovezii platii avansului.Pana avansul nu este confirmat discutiile noastre raman la stadiul de discutii si nu de comanda ferma.

  Diferenta ramasa de plata pentru tortul comandat de dvs se poate face:

 

in numerar (cash) la livrare - soferului• prin transfer bancar (trebuie facuta dovada platii inaintea livrarii tortului)
 Clientii din alt judet sau din strainatate care vor sa comande un tort pentru rude/prieteni ce locuiesc in zona noastra de livrare pot plati prin transfer bancar in contul nostru deschis in lei sau valuta.La platile din strainatate daca se iau comisioane acestea vor fi suportate de client.

Livrare
       Livrarea torturilor in Bucuresti in sectoarele 4,5,6 si zona Unirii -Piata Victoriei este Gratuita si o putem face noi in functie de numarul de comenzi.Daca din diverse motive nu putem face livrarea torturile le puteti ridica Dvs in functie de ora programata si intelegerea avuta.De asemenea clientii fideli beneficiaza de transport gratuit la comenzile speciale!
Livrarile se fac de Luni pana Duminica, in functie de comenzile in curs, tinand cont de dorinta dvs.!
Pentru livrarea in alte locatii decat cele specificate, mai multe detalii asupra costului si conditiile livrarii va putem oferi la lansarea comenzii.
Torturile de nunta , botez, mot vor fi livrate de noi direct la restaurant in Bucuresti fara costuri suplimentare daca greutatea depaseste 4kg.
Executam torturi si pentru alte orase dar nu putem asigura transport.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu