marți, 12 iunie 2012

Tort pentru regele ROBERT

O poveste atat de frumoasa are acest tort asa ca va impartasesc si voua ideea de la care am plecat cu conceperea lui.Avem un baietel scump foc cu parul cret si un mot in varf ce asteapta momentul pentru a fi taiat,un mic rege pentru mamica lui asa ca partea de sus am conceput-o cu o coroana si un rege mic si scump in ea.
Baloanele insoteau petrecerea ce i-au pregatit-o Pisicile Aristocrate adica prietenii lui aristocrati.Gata de petrecere alaturi de pian si prietenii lui nu a lipsit decat un moment pentru a incepe sa cante fericit...
La multi ani dragul meu Robert si sa ai parte de tot binele si norocul din lume!!!Cremele delicioase au fost de ciocolata cu lapte si visine,crema de vanilie cu alune,nuci si alune de padure caramelizate,blat de vanilie.Greutate 5kg.









6 comentarii:

  1. Cu ceva timp in urma simteai amar gustul minciunii si al tradarii si ti-am fost aproape cu sufletul. Ti se intampla in iarna, de Craciun sa creezi un tort pentru o comanda, nu un tort mic, ci unul mare, pe care nu l-ai mai putut da celui sau celei care ti l-a cerut, pentru umilitorul fapt ca "s-a dat la fund" si si-a batut joc de tine. Citindu-ti povestea, te-am compatimit si m-am indignat ca avem parte de astfel de oameni mincinosi. Astazi pot spune cu mana pe inima ca "avem parte", fiindca mi-a venit randul sa fiu dusa cu zaharelul, mintita cu tot felul de subterfugii pentru exact acest tort pe care l-ai facut. Mara Negulescu e clar ca ne-a contactat in paralel, ne-a cerut amandorura sa-i facem acest tort si a ales, dar pe mine tinandu-ma pana acum in sah, ca a amanat petrecera din 10 iunie pe motiv ca nu e bunica de fata si o astepta sa vina si ca vrea tortul cam peste doua trei saptamani. Minciuni. Am tot sunat-o, am tot discutat si pus la cale cum sa fie tortul. I-am facut si trimis doua desene, unul dintre ele fiind 95% imaginea tortului tau si nu a avut bunul simt sa-mi spuna ca va face tortul cu altcineva. Nici pana astazi. Si astazi astept un semn de la ea. Astfel de oameni profita de bunatatea noastra si isi bat joc de noi. Tortul tau si tu, in special, nu aveti nimic de a face cu supararea mea, dar trebuia sa-mi spun oful. M-am simtit extrem de furioasa cand am vazut pe pagina ei de facebook conceptul sotului meu. Daca vrei iti pot trimite desenele sa vezi cu ochii tai. Si repet, nici pana astazi nu a avut obraz sa ne mai sune sa zica ceva. Dupa toate discutiile cu ea, noi INCA ASTEPTAM sa aleaga intre cele doua desene si sa ne dea comanda ferma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,regret din suflet intamplarea si recunosc cu mana pe inima ca nu aveam de unde sa stiu aceasta intamplare.Eu am primit un telefon,am primit avans si am livrat tortul dupa cerintele mamei sau prietenei ei ,ca am vorbit cu amandoua.In afara de acest lucru nu stiu nimic de istoria din spatele tortului.Conceptia voastra nu am vazut-o,nu am primit nimic decat cateva linii in mare dupa care am transpus modelul in felul meu si in conceptia mea dar indrumata de dorinta mamei.Faptul ca oamenii recurg la aceste lucruri urate nu imi este strain si eu am parte aproape saptamanal de oameni care primesc conceptul meu,ideile mele si dupa cateva zile le vad la alte colege care lucreaza torturi.Nu as indrazni niciodata sa le spun ceva pentru ca ele nu au de unde sa stie pe cine suna clientul,cu cine vorbeste sau pe cine pacaleste.Sunt alaturi de voi in aceasta intamplare si as dori sa intelegeti ca nu am nici o implicare in ea.As considera ca acest mesaj ar fi trebuit lasat D-nei implicate,care dupa cum am aflat nu numai pe voi v-a lasat cu ochii in soare cu acest tort, mai este o prietena a mea in aceasta ipostaza...Va doresc numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o asa zisa discuti cu aceata femeie pe chat-ul Facebook, in care i-am prezentat nemultumirea mea si respectiva a gasit cu cale ca trebuie sa se disculpe si sa arunce pisica in ograda mamei copilului, desii e clar ca buna ziua ca era perfect la curent cu tot ce se intampla, dovada clara fiind pozele de la petrecerea micutului in care aceasta Negulescu Mara apare. Pe noi, eu si sotul meu, cu care a purtat mai multe discutii telefonice, a catadicsit sa ne tina incurcati, fara macar sa isi ceara scuze, sau sa-si faca o cat de mica vina ca nu ne-a mai anuntat de incheierea acestui capitol. Din ce-mi scrii inteleg clar ca la vremea in care inca discuta cu mine, tie iti platise deja un avans, decizia fiind deja luata. De ce mai ma contactat, de ce a mai mintit inutil ca amana pt varii motive, doar ea stie. Nu iti aducem nici o vina tie. Singura persoana cu musca pe caciula ea acesta femeie. Sa-i fie rusine, cu atat mai mult cu cat a mai incurcat inca pe cineva. Si nu stim adevartul numar al celor pe care i-a contactat. Sincer, iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj si ca ai inteles situatia. Cei cu multi bani nu au neaparat si cei sapte ani de acasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua. Doamna Gabi, va multumesc pentru tortul frumos si deosebit de gustos pe care l-ati realizat. Va multumesc de asemenea ca ati recunoscut ca nu v am trimis schita nimanui si ca v am lasat sa faceti tortul asa cum ati vrut dvs si a iesit foarte frumos. Va multumesc pentru ca ati fost serioasa cu privire la cost, la termenul de livrare si ca nu m ati lasat cu ochii in soare cu 2 zile inainte de eveniment cum au facut o altii. Eu o sa va recomand cu caldura tuturor prietenilor. Ideea cu pisicile si cu baietelul a fost a noastra si nu mi a fost propusa de nimeni altcineva. Nu stiu cu cine ati vorbit dvs si v a spus ca "i am lasat cu ochii in soare" fiindca nu este adevarat. Eu am vorbit cu inca trei persoane din care 2 m au refuzat fiindca nu pot realiza o tema noua in timp asa scurt sau fiindca au prea multe comenzi iar dansele pot confirma acest lucru daca cumva sunt "judecata" on line. Este dreptul meu sa analizez oferta oricarei persoane si oricarei cofetarii si sa aleg dupa bunul plac, atata vreme cat nu am pus pe nimeni sa faca un tort pe care apoi sa nu il iau sau sa nu il platesc. O zi cat mai buna si la cat mai multe torturi frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Regret acest incident,nu ma simt datoare sa mai explic nimic ,am spus tot ce aveam de spus.Ma bucur ca v-a fost pe plac tortul si cam atat.Restul povestii nu ma priveste asa ca este bine ca s-au lamurit lucrurile.Eu in continuare voi lucra cu seriozitate si mi-as dori ca si clientii sa pretuiasca munca mea ca si pana acum. Ce se intampla in spatele cortinei inainte ca o comanda ferma sa ajunga la mine este problema si libertatea fiecaruia,sa testeze piata si sa aleaga.O zi buna la toata lumea!!!

    RăspundețiȘtergere