joi, 15 decembrie 2011

Tort Winnie si gasca pe partie...

Un tort in tema sarbatorilor de iarna cu Winnie si gasca la sanius..Am mai schimbat peisajul de vara ca sa fim in trendul sarbatorilor ce se apropie..Crema ciocolata cu bucati de ciocolata alba si neagra,blat de ciocolata.Greutate 5kg.























9 comentarii:

  1. Foarte reusit tortuletul tau! Superb! Pupici, Gabi!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai cat e de frumos....e superb.Sincer imi pare rau de ce ti s-a intamplat Gabitza draga ...dupa ce am citit pe facebook sincer m-a luat furia ,ce oameni...sa sti ca de multe ori m-am gandit si eu ca iau vreo tzeapa necerand avans intotdeauna.
    Stii.. poate ca in tot raul e si un bine,ai facut pe cineva fericit acum in preajma Craciunului daruind tortul.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos! Imi pare rau , sincer!! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. *Multumesc dragii mei ca v-a placut tortul meu daruit cu mult drag unor copilasi!!!
    **Lissa eu aveam incredere in oameni ca doresc un tort minunat cu care sa faca surprize placute celor apropiati,dar oamenii nu te lasa sa fii corect asa cum vrei.O sa iau avans la toti necunoscutii si asta e!!!
    Exista o zi a platii pentru toate relele gratuite pe care le faci in viata si eu am incredere ca D-na nu v-a ramane nepedepsita mai ales ca eu nu am facut niciodata rau nimanui,nu am invidii nu am nimic cu nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un tort foarte frumos la care se vede ca ai muncit foarte mult!Felicitari!Pacat ca mai sunt persoane capabile de asa ceva!Dar daca te gandesti la bucuria copiilor la care a ajuns tortul iti mai alina supararea!Ai pierdut putin dar mai devreme sau mai tarziu Dzeu o sa-ti dea mult mai mult inapoi!Te pup!

    RăspundețiȘtergere